Latin Amerika ve Asya Mutfağı’nın gurme lezzetleri İstanbul Boğazı'nda

Boğazın en nadide kıvrımı Sarıyer’de bulunan Six Senses Kocataş Mansions’un İstanbul şubesinde yer alan Toro Latin Gastro Bar Latin Amerika ve Asya mutfağı’nın gurme lezzetlenlerini dj performanslarıyla buluştururak misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Boğaz’ın en nadide kıvrımı  Sarıyer’de konumlanan Six Senses Kocataş Mansions, Istanbul; bünyesinde yer alan Toro Latin Gastro Bar, Scalini İstanbul ve 1860 Lounge’da sunduğu lezzet şölenini DJ ve canlı müzik programlarıyla renklendiriyor. Çarşamba-Pazar günleri arasında DJ Emre Aşkın, Havana Express , Hande Everes ve Brenda Berin performanslarıyla renklenen programlar unutulmaz İstanbul gecesi deneyimleri yaratıyor.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları