Danimarkalı unutulmaz stoper Lars Olsen yıllar sonra Trabzon'da

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 1991-92 sezonunda bordo mavili takımın formasının giyinen Danimarkalı eski oyuncuları Lars Olsen’e, Alanyaspor maçı öncesi forma verdi. 60 yaşına gelen eski stoper, Danimarka'nın şampiyon olduğu EURO 92' kadrosuna yer alıyordu.

Trabzonspor'un unutulmaz stoperlerinden Lars Olsen, Alanyaspor maçı öncesi Bordo-Mavili kulübü ziyaret etti. Başkan Ahmet Ağaoğlu, Danimarkalı eski futbolcularına isminin ve numarasının yer aldığı bir Trabzonspor forması hediye etti.

Trabzonspor'a 1991 yazında Brondby takımından transfer edilen ve 2 sezon Bordo-Mavili formayı giyen Lars Olsen, Danimarka'nın şampiyon olduğu EURO 92' kadrosuna yer alıyordu. Ülkesinin milli takımında 81 kez forma giyen Olsen, Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra futbol hayatına Belçika'da devam etmişti.

STEFAN KUNTZ, TRABZON'DA

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Trabzonspor-Alanyaspor maçı için Trabzon’a gelerek, karşılaşmayı Medical Park Stadyumu’ndan takip etti. Alman çalıştırıcı dün de Galatasaray-Göztepe maçını izlemişti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Alanyaspor karşısına, ligde son oynadıkları ve 2-2 berabere kaldıkları Konyaspor maçındaki ilk 11’inden iki farklı isim ile çıktı. Deneyimli teknik adam kart cezalısı Brezilyalı stoper Vitor Hugo nun yerine savunmada Hüseyin Türkmen'e, hücum hattında ise Abdülkadir Ömür'ün yerine Djaniny’e forma verdi.

Sakatlıkları bulunan Trondsen, Denswil, Koita, Abdulkadir Parmak ve Dorukhan’ın yanı sıra cezalı Hugo kadroda yer almadı.

HÜSEYİN TÜRKMEN VE SALİH KAVRAZLI İLK KEZ

Trabzonspor’da kart cezalısı Hugo’nun yokluğunda ilk 11’de başlayan Hüseyin Türkmen, bu sezon ilk kez bir karşılaşmada forma şansı buldu. Hüseyin, son olarak geride kalan sezonun 40. haftasındaki Antalyaspor karşılaşmasında forma giymişti.

Genç forvet oyuncusu Salih Kavrazlı ise Alanyaspor karşılaşmasıyla birlikte bu sezon ilk kez resmi bir müsabakanın kadrosunda kendine yer buldu.

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e tepki! Türkiye Schengen vizesini engelliyor iddiasına yanıt! Ydi Bela Hüsnü sokağın neşesi oldu...
Sonraki Haber