Kylian Mbappe'den skandal hareket

Fransa Ligue 1'in 15. haftasında Paris Saint-Germain sahasında Auxerre'i konuk ederken maçın ardından soyunma odası koridorlarında skandal bir olay yaşandı.

PSG'nin süperstarı Kylian Mbappe’nin skandal hareketi dünyada gündem oldu. PSG ile Auxerre arasında oynanan maçın ardından soyunma odası koridorlarında Kylian Mbappe’nin yaptığı hareket tepki çekti.

NELER YAŞANDI?

Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte iki takım oyuncuları soyunma odası koridorlarına doğru yöneldi. Mbappe, koridorda kendi soyunma odasına doğru yürürken, kadroda yer almayan Auxerre'in genç oyuncusu Kays Ruiz-Atil ile karşılaştı.

Mbappe, 20 yaşındaki oyuncuya dönerek cinsel organını tuttu. Kays Ruiz-Atil, Mbappe'nin bu hareketine karşılık vermedi. Yıldız oyuncu da doğrudan kendi soyunma odasına girdi.

Mbappe, kendisi hakkında açıklamalar yaptığı için Kays Ruiz-Atil'e bu hareketi yaptığı iddia edildi.

BÜYÜK CEZA GELEBİLİR

Soyunma odası koridorlarında yaşanan bu olay basına da yansıdı. Fransa Futbol Federasyonu'nun görüntüleri inceleyerek Kylian Mbappe'ye büyük bir ceza vermesi bekleniyor.

Ve Ali Koç sessizliğini bozuyor! Basın toplantısı kararı Süper Lig'de günün VAR hakemleri açıklandı KYK yurtlarında emekli olarak nasıl ücretsiz kalınır?
Sonraki Haber