Kylian Mbappe transfer ateşini yaktı! Avrupa'yı sallayacak...

Tarihin en unutulmaz maçları arasında giren 2022 Dünya Kupası finalinde Arjantin, Fransa'yı yenerek kupayı kazanmış, maça Messi ile Mbappe'nin arasındaki gerilim damgasını vurmuştu. Paris Saint-Germain'de takım arkadaşı olan ikiliyle ilgili yaşanan son gelişme sonrası Mbappe köprüleri attı. Dünya devi kulüp ise Fransız süper yıldız için hemen harekete geçti.

2022 Dünya Kupası finali uzun yıllar unutulmayacak bir maça sahne olmuş ve Lionel Messi ile Kylian Mbappe arasındaki müthiş kapışmasında kazanan taraf Arjantin olmuştu. Paris Saint-Germain'den takım arkadaşı olan iki yıldız final maçı sırasında atıştığı onlar kameralara yansımıştı. Messi’yle arası bozuk olan ve kupayı kaybetmenin de üzüntüsünü yaşayan Mbappe geleceğiyle alakalı şok bir karar aldı.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin"