Kuvvetli kar yağışı uyarısı geldi! Marmara’da listede…

Hava şartlarının yurt genelinin kıyı kesimlerinde yağmur ve sağanak, iç kesimlerde ise kar ve kuvvetli kar yağışlı geçeceği beklentisini açıklayan Meteoroloji bazı bölgeler için uyarılarda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürülüğü’nden (MGM) yapılan açıklamada şöyle denildi:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz kıyıları, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz'in doğusu, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Eskişehir, Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Konya, Siirt ve Batman çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların bu gece saatlerinde Bursa, Bilecik, Kütahya, Eskişehir ve Bolu çevrelerinde kuvvetli kar, Sakarya, Zonguldak, Düzce ve Bartın çevrelerinde kuvvetli yağmur ve karla karışık yağmur, yükseklerinde kuvvetli kar şeklinde olması bekleniyor. Bu gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin 2 ila 4 derece altında seyretmesi bekleniyor.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları