Kuş Uçuşu dizisinin Aslı'sı Miray Daner kıyafet kombiniyle sınıfta kaldı

Rol aldığı Medcezir, Vatanım Sensin, Saygı, Kuş Uçuşu gibi yapımlarla adından söz ettiren 23 yaşındaki oyuncu Miray Naz Daner, dün akşam gerçekleşen 'Google Year in Search' ( Google Arama Trendleri) etkinliğinde boy gösterdi. Genç oyuncunun davet için giydiği kot ceket ve kot pantolondan oluşan kombini hayranları tarafından beğenilmedi.

Son olarak Netflix'te yayınlanan Kuş Uçuşu dizisinde canlandırdığı Aslı Tuna karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Miray Daner kıyafet tercihiyle adından söz ettirdi. Dün akşam gerçekleşen 'Google Year in Search' etkinliğine sütyen, kot ceket ve pantolondan oluşan kombiniyle katılan Daner pozlarını Instagram'dan takipçileriyle de paylaştı.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!