Kurumların kişisel veri güvenliği için alması gereken 5 önlem

Teknolojinin git gide büyümesi ile hackerların güvenlik verilerine ulaşması o kadar kolay oldu. Siberasist Genel Müdürü Serap Günal, bu durumda güvenlik önlemlerin daha fazla ağırlaştırmasını vurgulayarak kurumların kişisel veri güvenliği için alması gereken önlemleri sıraladı.

Teknolojinin ilerlemesi ile dijitalleşen dünyada güvenlik konusunda kişisel verilerin güvenliği her geçen gün riske uğruyor. Hackerlar, kişisel verileri ele geçirmek için her yolu deniyor. Yapılan araştırmalara göre siber saldırılarının yüzde 24'ü insan hatasına bağlı olduğunu Siberasist Genel Müdürü Serap Günal söylüyor. Bu durumun göz önünde bulundurularak hem kişilerin hem de kurumların siber güvenlik hususunda daha fazla farkındalığa sahip olması gerektiğini vurguluyor.

Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi Demet Akalın'dan Hande Erçel'i kızdıracak yorum