Kurbanlarının kanıyla banyo yaptı!

Seri katiller ölürdüğü kurbanlarından gurur duydukları için kendilerine onlardan hatıra kalacak eşyalar alıyorlar. Aldığı eşyalardan bazıları giysi parçası gibi basit şeyler olurken bazen de vücut parçaları ya da hususi bir eşyaları olabiliyor. İşte cani ruhlu seri katillerin kurbanlarını hatırlatması için sakladığı korkunç şeyler...

Ed Gein kurbanlarının suratından maskeler yaptı.

Konu sadizm, kasaplık ve hatıra saklamaya geldiğinde, Ed Gein seri katillerin başını çekiyor. Meşhur katil etrafına korku saçmaya, nekrofili ve mezar hırsızı olarak başlamıştı. 50’lerden sonra ise cinayet işlemeye başladı ve yakalandığı güne dek, inanılmaz bir hatıra eşya koleksiyonu oluşturdu. Evinde bulunan dehşet verici şeyler arasında insan derisinden yapılmış sandalyeler, kafataslarından yapılmış kaseler, bir kadının gövdesinden yapılmış korse, insan suratlarından yapılmış maskeler bulunmaktaydı. Gein’in suçları Psycho ve Kuzuların Sessizliği filmlerindeki kurgusal seri katillere esin kaynağı olmuştur.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü? "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin"