"Kuralları bizden daha iyi bilenler var"

Koronavirüsün yayılmasını önlemede en önemli tedbirlerden biri olan maske kuralına uyma konusunda ise vatandaşların bir kısmı ise gönülsüz. Bu nedenle Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vatandaşları sık sık maske takmaları konusunda uyarıyor. Bakan Koca, maskeye bu kez bir video ile dikkat çekti. Koca, bir kuğu ile maskesini çenesinin altına takmış bir kadın arasında yaşananlara ilişkin görüntüyü sosyal medya hesabından "Kuralları bizden daha iyi bilenler var" mesajı ile paylaştı.

This browser does not support the video element.

Sık sık maske takılması için vatandaşları uyaran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya üzerinden "Kuralları bizden daha iyi bilenler var" mesajı ile birlikte bir video paylaştı. 

Videoda maskesi çenesinin altında duran bir kadın ile karşısında bir kuğu bulunuyor. 

Kuğu ani bir hamle ile kadının çenesinin altındaki maskeye atılıp, gagası ile tuttuktan sonra tekrar bırakıyor. Maske bu hamle ile aslında olması gerektiği gibi kadının ağız ve burnunu kapatıyor.

Turkovac aşısı nasıl elde ediliyor? Aşının içinde ne var? Aşı, PCR ve HES zorunluluğu karşıtlarından balonlu eylem Tüm dünyanın beklediği haberi 'müjde' diyerek duyurdu! Covid-19 aşısı olmamak için ağaca tırmandı Aşı olmayanlara kısıtlama çağrısı yapan Gülbin Tosun aşı karşıtlarının hedefi oldu Karantinada tehlikeli anlar! 2 çocuğuyla kaldığı otel odasını yaktı