Kural bozmadı! Fit haliyle dikkat çeken Hülya Avşar'ın siyah sahne şıklığı...

Dün akşam Yeni Gazino'da konser veren Hülya Avşar sahne pozlarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Konserlerinde siyah renkte elbiseler giymeti tercih eden 58 yaşındaki şarkıcı yine tercihi siyahtan yana kullandı. Derin bacak dekolteli ve karın kısmında açıkta bırakan bir elbise giyen Avşar fit haliyle ve güzelliğiyle yarı yaşındakilere taş çıkarttı.

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar konser maratonuna devam ediyor... Son olarak dün akşam İstanbul'da verdiği konserde Özlem Kaya imzalı bir kostümle izleyici karşısına çıkan ünlü sanatçı hem performansı hem seslendirdiği sevilen şarkıları hem de sahne kıyafetiyle sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.


https://www.superhaber.com/hulya-avsardan-meslektaslarinin-sahne-kiyafetlerini-elestiren-izzet-yildizhana-demokrasi-var-haber-376407

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı!