Kupanın sahibi Fenerbahçe Opet

2022 Kadınlar Spor Toto Şampiyonlar Kupası'nda Fenerbahçe Opet, Vakıfbank’ı 3-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

2022 Kadınlar Spor Toto Şampiyonlar Kupası'nda Fenerbahçe Opet, VakıfBank’ı 3-0 mağlup ederek 4’üncü kez kupayı müzesine götürdü. Misli.com Sultanlar Ligi'nin son şampiyonu VakıfBank ile AXA Sigorta Kupa Voley finalisti Fenerbahçe Opet, TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda karşı karşıya geldi.

İki ekibin karşılıklı sayılarıyla başlayan müsabakanın ilk setinde Fenerbahçe, 25-23 ile rakibine karşı üstün geldi ve setlerde 1-0 öne geçti. İkinci sette de servis ve karşılamada rakibine üstün gelen ve skor üstünlüğünü rakibine bırakmayan sarı-lacivertli ekip, seti 25-21 kazandı ve setlerde durumu 2-0'a getirdi.

Karşılaşmanın son setinde de istediğini alan Fenerbahçe Opet, seti 25-21, maçı da 3-0 kazanarak şampiyonluğa ulaştı.

CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

VakıfBank ile Fenerbahçe Opet'i karşı karşıya getiren müsabakada 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşandı. Müsabaka öncesinde VakıfBank, 'Özgürlüğümüzün en büyük güvencesi Cumhuriyetimizdir. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun" yazılı pankartla, Fenerbahçe Opet ise "Cumhuriyetin Feneri Fenerbahçe" yazılı pankartla sahaya çıktı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, takımının VakıfBank ile oynadığı Şampiyonlar Kupası maçında takımını yalnız bırakmadı ve karşılaşmayı protokol tribününden takip etti.

Koç, maçı 59’uncu Hükümet İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu ve Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile birlikte izledi. VakıfBank Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ferkan Merdan da müsabakayı protokol tribününde izleyen isimler arasındaydı.

VAKIFBANK -FENERBAHÇE OPET

Salon: Burhan Felek
Hakemler: Nurper Özbar, Tuncay Sevim

Vakıfbank: Cansu Özbay, Gabi, Zehra Güneş, Paolo Egonu, Nika Daalderop, Kübra Akman, Ayça Aykaç (L), Chika Ogbogu, Buket Gülübay, Ioana Carutasu, Derya Cebecioğlu
Antrenör: Giovanni Guidetti

Fenerbahçe Opet: Anna Lazareva, Arina Fedorovtseva, Eda Erdem Dündar, Buse Ünal, Cristina De Souza, Aslı Kalaç, Gizem Örge (L), Fernanda Silva, Meliha Diken
Antrenör: Zoran Terzic

Setler: 23-25, 21-25, 21-25
Süre: 82 dakika (27, 27, 28)

Bolu Dağı Tüneli’nin İstanbul yönü 70 metre uzatılacak Borsa günü düşüşle tamamladı! İstanbul'un göbeğinde kuyumcu dükkanına silahlı saldırı!
Sonraki Haber