Kupada erken final!

Fenerbahçe'nin Giresunspor'u elemesiyle birlikte Yarı finalde erken bir final eşleşmesi gerçekleşti. Fenerbahçe yarı finalde Beşiktaş'ın rakibi oldu.

Yarı finalde ilk maçlar 27-28 Şubat ve 1 Mart tarihlerinde oynanacak. Rövanş maçları ise 17-18-19 Nisan tarihlerinde oynanacak. Karşılaşmanın ATV ekranlarından naklen yayınlanması bekleniyor.

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'na bu sezon 5. turdan katıldı. Bu turda Manisaspor'u 9-0 ve 1-1'lik skorlarla farklı geçen siyah-beyazlı ekip, son 16 turunda Osmanlıspor ile eşleşti. Başkent ekibine ilk maçta 4-1 kazanan Kartal, ikinci maçta 2-1 mağlup olmasına rağmen çeyrek finale yükselmişti. Çeyrek finalde yine bir Ankara takımıyla eşleyen Şenol Güneş'in öğrencileri, ilk maçı 3-1, ikinci maçı ise 1-0 kazanarak adını yarı finale yazdırdı.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'na bu sezon 5. turdan katıldı. Bu turda Adana Demirspor'u 6-0 ve 4-1'lik skorlarla mağlup ederek eleyen sarı-lacivertli ekip, son 16 turundaysa İstanbulspor'u 2-0 ve 1-0'lık galibiyetlerle saf dışı bırakıp çeyrek finale yükselmişti. Çeyrek finalde, Giresunspor ile eşleşen Fenerbahçe, iki maçtan da 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve yarı finale yükseldi.

İran Kızılayı: "Hava şartları nedeniyle arama çalışmaları yapılamıyor" Fenerbahçeli futbolcular ile Galatasaraylı oyuncular birbirine girdi! Galatarasay taraftarından Fenerbahçe formalı kadın taraftara tepki!
Sonraki Haber