Kum fırtınası bir kenti daha vuracak

Ankara'nın Polatlı ilçesinde uzun yıllardın görülmeyen bir doğa olayı yaşandı. İlçeyi kum fırtınası vurdu. Polatlı'ya adeta dev bir tsunami dalgası gibi gelen ve tüm ilçeyi kaplayan kum bulutu dehşete düşüren görüntülere neden olmuştu. 6 kişinin yaralandığı, büyük maddi hasarın oluştuğu fırtına ili ilgili yeni gelişme var. Meteoroloji Genel Müdürülüğü bu kez de Kırıkkale'i kuvvetli rüzgar ve toz fırtınası için uyardı. Meteoroloji Bolu içinse sağanak yağış uyarısı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruda, Kırıkkale genelinde kuvvetli rüzgar ve toz fırtınasıyla birlikte kuvvetli gök gürültülü sağanak yaşanacağı bunun da hayatı olumsuz etkileyeceği belirtildi. 

''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... Eyvah! Fenerbahçe'ye Kim Min-Jae'den sonra bir ağır darbe daha geliyor