Kulüp başkanı Umut Nayir'i resmen açıkladı: Fenerbahçe'nin yerli transferi ortaya çıktı

Fenerbahçe Edin Dzeko ve Ryan Kent transferlerinin ardından gözünü yerli transferine çevirmiş durumda. Uzun süredir adı sarı-lacivertli kulüple anılan Umut Nayir ile ilgili Eyüpspor cephesinden resmi açıklama geldi.

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Henüz teknik direktörü belli olmamasına rağmen Ryan Kent ve Edin Dzeko'yu kadrosuna katan Fenerbahçe, şimdi de yerli forvet transferinde önemli bir adım attı.

Fenerbahçe'de takımdan gönderilecen Serdar Dursun'un yerine yerli bir forvet alınacak ve hedefteki isim Umut Nayir

EYÜPSPOR BAŞKANI FENERBAHÇE'Yİ AÇIKLADI

Fenerbahçe, Umut Nayir'i bonservisiyle birlikte almak istiyor ve bu bağlamda Eyüpspor ile görüşmeler sürüyor.

Konuyla iligli Hürriyet'e konuşan Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, Umut Nayir transferinde önceliğin Fenerbahçe'de olduğunu ve Sarı-Lacivertli kulübün bir yönetim kurulu üyesiyle görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

"UMUT NAYİR BONSERVİSİYLE GİDECEK"

Eyüpspor Başkanı Kulaksız, Umut Nayir'in transferiyle ilgili, "Onaylandığı takdirde Umut Nayir bonservisiyle gidecek. Henüz rakamsal olarak netleşmiş bir durum yok" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sezon Ümraniyespor'da geçiren Umut Nayir, harika bir performans sergileyerek 17 gol 3 asistlik katkı vermişti.

Soft Power nedir? Yumuşak Güç ne anlama gelir? Alex de Souza Süper Lig'e geri döndü! 2 yıllık anlaşma Emine Erdoğan'dan Ebe ve Hemşireler Günü'nde sağlıkta şiddete tepki
Sonraki Haber