Kulağından gelen ses yüzünden uyuyamıyordu! Kulağından örümcek çıktı: "İlk kez böyle bir şey gördük"

Tayvan'da 64 yaşındaki bir kadın, nisan ayında doktorların kulak kanalında bir örümceğin dolaştığını fark etmesiyle kabusu yaşadı.

Çarşamba günü New England Journal of Medicine'de yayınlananan bir makalede, sol kulağında "aralıksız tıklama ve hışırtı sesleri" duyan kadının yaşadığı korkunç olayı detaylandırdı.

Dört gece boyunca uyumaya çabaladıktan sonra kulak burun boğaz kliniğini ziyaret eden kadın, burada çekilen röntgenler ile kulağından gelen seslerin ne olduğunu ortaya çıkardı.

İç kulak muayenesindeki endişe verici görüntülerde görüldüğü gibi, kulağının içinde küçük bir örümcek hareket ediyordu ve yakınlarda atılmış deri vardı.

"İLK KEZ KARŞILAŞTIM"

Vaka çalışmasının ortak yazarı ve hastanın tedavi edildiği Tainan Belediye Hastanesi'nde kulak burun boğaz direktörü Dr. Tengchin Wang, "Sadece 2 ila 3 milimetre kadardı. Örümcek çok küçük olduğu için kadın acı hissetmiyordu." dedi.

Doktor, insanların işitme kanallarında karıncalardan hamamböceklerine kadar her şeyi bulmasına rağmen, ilk kez deri değiştiren bir örümcek gördüğünü söyledi.

Bu arada, araştırmaya dahil olmayan Güney Floridalı KBB doktoru Dr. David Kasle, örümceğin görüntüsünü "alışılmadık ve rahatsız edici" olarak nitelendirdi.

Neyse ki sağlık görevlileri cerrahi bir tüp kullanarak hem örümceği hem de derisini kadının kulağından çıkardı.

Borsa İstanbul'da en çok değer kazanan hisseler belli oldu Fahiş fiyata cezalar 10 kat artırılıyor Avrupa’da Türkler Dornbirn Kültür Fuarı’nda buluşuyor
Sonraki Haber