Kulağındaki kötü huylu tümör nedeniyle ameliyat olan Filiz Akın'dan endişelendiren haber

Yeşilçam'ın usta ismi Filiz Akın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile sevenlerini üzdü. Daha önce kulağındaki kötü huylu tümör nedeniyle operasyon geçiren Filiz Akın, kanserli dokunun yeniden tekrar edebileceğini açıkladı.

Yeşilçam'ın efsanelerinden Filiz Akın, 2002 yılında kansere yakalanmıştı. 80 yaşındaki usta oyuncu, gördüğü tedavinin ardından bu hastalığı yenmişti. Akın'ın kulak zarı dahil, kulak içindeki tüm hasarlı dokuları alınmıştı.

Yeşilçam'ın 4 Yapraklı Yonca'sı olarak kabul edilen Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve Fatma Girik arasında bulunan Filiz Akın, o dönem ''Artık bir kulağım duymuyor'' açıklamasında bulunmuştu. Daha önce kulağındaki kötü huylu tümör nedeniyle operasyon geçiren ünlü oyuncu yaptığı son açıklama ile sevenlerini üzdü.

''KANSERLİ DOKU TEKRAR EDEBİLİR''


Bugün Instagram sayfasından bir paylaşımda bulunan Akın, rahatsızlığının tekrarlayabileceğini duyurarak, ''Kanserli doku teşhisiyle ameliyat edilen kulağımın üst kısmı belki tekrar edilecek onun için keyifsizim biraz Gene de iyi bir #haftasonu geçirmemiz dileğiyle'' ifadelerini kullandı.


Filiz Akın'a aralarında Binnur Kaya, Emel Sayın, Yeliz, Melis Sezen, Itır Esen, Soner Arıca, Süheyl Uygur, Deniz Seki, Ayşe Kökçü gibi ünlü isimlerin de bulunduğu çok sayıda takipçisinden 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Kasko fiyatları düşüyor Banyonuzda Konfor ve Stil Reuters: İsrail polisini bıçaklayan Türk vatandaşı öldürüldü!
Sonraki Haber