4 ay önce hayata veda etmişti... Filiz Akın, Fatma Girik'e olan özlemini dile getirdi

Yeşilçam'ın '4 Yapraklı Yonca'larından Filiz Akın, 24 Ocak günü koronavirüse bağlı çoklu organ yetmezliğinden dolayı tedavi gördüğü hastanede 79 yaşındayken hayata veda eden yakın dostu Fatma Girik'i vefatının 4. ayında unutmadı. Filiz Akın, Fatma Girik'e olan özlemini bu sözlerle dile getirdi...

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik, 24 Ocak'ta İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede 79 yaşında hayatını kaybetmişti. Fatma Girik için İstabul'da anma töreni düzenlenmiş ardından Girik, Torba Mezarlığı'nda hayat arkadaşı Memduh Ün'ün yanına defnedilmişti.


ARAMIZDAN AYRILALI 4 AY OLDU...

Vefatıyla sanat camiasını ve senelerini yasa boğan Fatma Girik'in vefatının üzerinden 4 ay geçti. Filiz Akın, yakın dostu ve meslektaşı Fatma Girik'in vefatının 4. ayında sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

4 ay önce hayata veda etmişti... Filiz Akın, Fatma Girik'e olan özlemini dile getirdi

Koronavirüse bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle 4 ay önce aramızdan ayrılan usta sanatçı Fatma Girik'in bir videosunu Instagram hesabından paylaşan Filiz Akın, altına şu notu düştü:

''Onu kaybedeli dün dört ay
oldu Onu çok ama çok özlüyorum Eminim tüm sevenleri de benim gibi
özlüyor…#fatmagirik
#menekşegözlüm''

4 ay önce hayata veda etmişti... Filiz Akın, Fatma Girik'e olan özlemini dile getirdi - Resim : 2

Filiz Akın'ın paylaşımını takipçileri kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutarken, 'vefalı arkadaş' şeklinde yapılan yorumlar ise dikkatlerden kaçmadı.

 

 

4 ay önce hayata veda etmişti... Filiz Akın, Fatma Girik'e olan özlemini dile getirdi ile ilgili etiketler Fatma Girik Filiz Akın Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.