Kudüs'te kışkırtıcı saldırı: 134 Yahudi Mescid-i Aksa'yı bastı!

Kudüs bir türlü durulmak bilmiyor. Ramazan ayında gerçekleşen İsrail saldırıları ve ölen masum Filistinlilerden kalma gerginlik, her gün artmaya devam ediyor. 134 fanatik Yahudi, Fas Kapısı'ndan eski Kudüs'e girerek Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi. İsrail polisi ise baskının yapılmasına yardımcı oldu. Yahudilerin kutsal günü olan Cumartesi ve Müslümanların kutsal günü olan Cuma günleri hariç haftanın her günü Mescid-i Aksa'nın baskına uğradığı ortaya çıktı!

This browser does not support the video element.

İsrail polisinin eşlik ettiği 134 fanatik Yahudi, sabah saatlerinde Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi.

Sabah saatlerinde Mescid-i Aksa'ya akın eden fanatik Yahudiler, eski Kudüs'ün etrafını saran kapılardan El-Meğaribe (Fas) Kapısı'ndan içeri girdi.

Provokasyonlarına devam eden Yahudiler, Mescid-i Aksa'nın avlusuna girdi.

İSRAİL POLİSİ FANATİK PROVOKATÖRLERE YARDIM ETTİ

İsrail polisi ise Yahudilerin kabul edilemez çirkinlikteki baskınından önce, Mescid-i Aksa'ya giren Filistinlilerin sayısını sınırlandırarak fanatik Yahudilerin provokasyonuna deyim yerindeyse yardım etti.

HAFTANIN 5 GÜNÜ MESCİD-İ AKSA'YI BASIYORLAR!

Yerel kaynaklara göre, fanatik Yahudiler Cuma ve Cumartesi hariç her gün, sabah veya akşam saatlerinde Mescid-i Aksa'ya baskın gerçekleştiriyor.

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e tepki! Medine'yi sel vurdu: Sokaklar göle döndü Mahmud Abbas'ın tek derdi İsrail'in güvenliği! Elinde haç ile Kur'an-ı Kerim yaktı! İsrailliler Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara döküldü... İsrailli bir bakan daha trafik kazası geçirdi: Babası ağır yaralı