Kritik görüşme bitti! Emeklilere Bayram ikramiyesi için 3 formül masada

Emeklilerin her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı'nda aldığı bayram ikramiyeleri ile alakalı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Kazım Ergün ile görüştü. Peki görüşmede neler konuşuldu? Geçtiğimiz yıllarda Bin 100 lira olarak ödenen emekli bayram ikramiyesi 2023 yılında ne kadar olacak? İşte detaylar...

Emekli bayram ikramiyesi son dakika haberleri...Milyonlarca EYT'liyi de ilgilendiren emeklilerin bayram ikramiyesi ödemelerinin 2023 yılı için ilk Nisan ayında Ramazan bayramı öncesinde yapılacak. İkinci bayram ikramiyesi ise Haziran ayında Kurban Bayramı öncesinde yapılacak. Mevcut durumda 1.100 TL olan emekli ikramiyesinin artırılması gündemde.

Galatasaray'ın 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan Kerem Demirbay kararı BİM'den Dyson muadili saç kurutma makinesi ve elektrik süpürgesi! Motorine indirim geldi! İşte 26 Nisan 2024 güncel akaryakıt fiyatları Hakmar'a ucuz bardak ve el mikserleri geliyor! 1 Milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? Mehmet Büyükekşi'den flaş Ali Koç açıklaması: "U19 tehdidini yaptı"