Kripto parada kara para düzenlemesi: Bunu yapmak artık zorunlu!

Son dönemde milyon dolarlık vurgunlarla sıkça gündeme gelen kripto paralar ile ilgili önemli bir kara para düzenlemesi yapıldı. Gelirlerin, servetlerin arkasındaki gerçek isimlerin bilinmesi vergi kaçakçılığı ile mücadele kapsamında kripto para platformları dahil olmak üzere Türkiye genelinde hizmet veren tüm kurumları yakından ilgilendiren vergi kanunu genel tebliği çerçevesinde düzenleme bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kripto para hizmet şirketleri başta olmak üzere, bankalar ve spor kulüpleri için önemli bir düzenleme gerçekleşti. Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın tebliği bankalar, spor kulüpleri ve kripto para hizmet sağlayıcılarının da aralarında bulunduğu birçok farklı nitelikteki kuruluşu ilgilendiriyor.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek?