Köy muhtarından eşine şırıngalı dehşet: Perişan halde bulundu!

Çanakkale'de önceki gün esrarengiz bir şekilde kaybolan ve hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı eşi köy muhtarı İlker Mustafa Kuloğlu tarafından kaçırıldığı ileri sürülen İlknur Kuloğlu boş bir köy evinde perişan bir halde bulundu. Genç kadının yine zehirli şırınga tehdidiyle eşi tarafından silah zoruyla kaçırılarak üç gün boyunca ormanda aç susuz alıkonulduğu öğrenildi.

Çanakkale'nin Çan İlçesi'nde geçtiğimiz Nisan ayında eşi köy muhtarı İlker Mustafa Kuloğlu tarafından şırıngalı iğne tehdidiyle cinsel istismarda bulunulup zorla evinden kaçırılan ve 3 gün öncede esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan İlknur Kuloğlu'ndan dün gece sevindirici bir haber geldi.

Hayatından endişe edilen genç kadın, bir evin bahçesinde perişan halde bulunurken, genç kadının yine eşi tarafından kaçırıldığı ortaya çıktı.

Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? 30 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar... Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! 3 ilde 1 Mayıs'ta toplu ulaşım ücretsiz olacak Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı