Kovid aşısı olmayanlar dikkat! Uzman uyardı: Aşı olmayanlarda daha fazla görülüyor!

Soğukların gelmesi ile birlikte bu dönem kalp krizi vakaları çokça görülmeye başladı. Vatandaşlarda görülen bu durum için Prof. Dr. Ertuğrul Okuyan ve Prof. Dr. Ahmet Taha Alper, "Asıl korkması gerekenler aşı olanlar değil" diyerek uyarıda bulundu.

2020 yılında ortaya çıkan ve kısa bir sürede tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 virüsü hepimizi etkilemeye devam ediyor. Kimi insanlar bu virüsü atlatsada ardında bıraktığı etkiler insan sağlığını tehlikeye atmaya devam ediyor. Son zamanlarda fazlaca görülen kalp krizi vakaları kovid- 19 aşısı sebebiyle olduğu düşünülüyor. Prof. Dr. Ertuğrul Okuyan ve Prof. Dr. Ahmet Taha Alper, "Asıl korkması gerekenler aşı olanlar değil" diyerek, vatandaşlara uyarılarda bulundu. 

UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den Türkiye'nin İsrail kararı sonrası Tel Aviv yönetimi harekete geçti! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat!