Kovid-19’lu hastalarda kulak ağrısı görülebiliyor!

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını her geçen gün can almaya devam ediyor. Kovid- 19, herkeste farklı şekilde ortaya çıkarken, dünyanın önde gelen sağlık kuruluşları, Kovid-19 belirtilerini, ateş veya titreme, öksürük, nefes darlığı, yorgunluk, kas ağrıları, tat veya koku kaybı, boğaz ve baş ağrısı, burun akıntısı veya tıkanıklığı, mide bulantısı ya da kusma ve ishal olarak sıralıyor. Son dönemde Kovid-19'un yeni belirtisi de ortaya çıktı.

Zaman ilerledikçe yeni belirtilerle karşımıza çıkan Covid-19 bu kez de kulak ağrısıyla ilişkilendiriliyor. Özellikle sosyal medyada Covid-19 pozitif olan hastaların kulak ağrısından şikâyet etmeleri, 'yeni bir belirti mi ortaya çıktı?' sorusunu akıllara getirdi. Her geçen gün yayılmaya devam eden Covid- 19, herkeste farklı şekilde ortaya çıkıyor. Dünyanın önde gelen sağlık kuruluşları, Covid-19 belirtilerini, ateş veya titreme, öksürük, nefes darlığı, yorgunluk, kas ağrıları, tat veya koku kaybı, boğaz ve baş ağrısı, burun akıntısı veya tıkanıklığı, mide bulantısı ya da kusma ve ishal olarak sıralıyor. Tabii bunlar yaygın olarak görülen belirtiler. Bunların dışında hastalığı geçirenlerin farklı şikayetleri de oluyor. Yani tüm olası belirtiler bu listede yer almıyor.

Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte güncel benzin, motorin fiyatları Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım düğün hazırlıklarına başladı! Altın düşüyor! İşte güncel altın fiyatları Meteoroloji'den ciddi uyarı: 11 kente sağanak yağış ve dolu geliyor AK Parti 2024 yerel seçimlerinde neden oy kaybetti? Cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın son hali şaşkınlık yarattı