"Kovid-19 aşısı yaptıran eşcinsel olur"

Koronavirüs aşısına karşı bugüne kadar birçok kişi birçok argüman ile karşı çıktı. Uzmanlar tarafından güçlü bir şekilde eleştirilen aşı karşıtlarına son olarak İsrailli Ultra-Ortodoks haham Daniel Asor, dikkat çeken bir iddia ile eklendi. Haham Asor, koronavirüs aşısı vurduranları eşcinsel olacaklarını ileri sürdü.

İsrail’de Ultra-Ortodoks Haham Rabi Daniel Asor’un takipçilerine “Kovid-19 aşısı yaptırırsanız eşcinsel olursunuz” söylemi tepkilere neden oldu.

İsrail medyasında yer alan habere göre, sosyal medyada büyük takipçisi bulunan Haham Asor, aşılama çabalarının yeni bir dünya düzeni kurmaya çalışan küresel çapta kötü niyetli bir yönetimin parçası olduğunu ileri sürdü.

İSRAİL'DE 2 DOZ AŞILAMA BAŞLADI

Haham Asor böyle bir çıkış yapsa da İsrail, dünyanın en hızlı aşılama kampanyalarından birini yürütüyor. Şu ana kadar 2 milyonda İsrailli ilk doz aşılarını yaptırmış durumda. Bu kişilerin ikinci doz aşılamaları da başladı. 225 bin İsrailli ikinci doz aşılarını da olmuş durumda.

İsrailin hedefi 9 milyon vatandaşından en az 5 milyonunu aşılayıp, tüm ekonomiyi açmak.

SELVİ’DEN OSMAN KAVALA SAVUNMASI! Kurban kesim bedelleri açıklandı Emekli maaşı netleşiyor! Zamlı maaşlar ne kadar olacak?
Sonraki Haber