Kötü koku ortaya çıkardı! Yaşlı adam evinde ölü bulundu

Beşiktaş Ortaköy'de bir daireden yayılan kötü koku apartman sakinlerini rahatsız etti. İhbar üzerine apartmana gelen ekipler tek başına yaşayan 56 yaşındaki adamın öldüğünü tespit etti.

This browser does not support the video element.

İstanbul'un Beşiktaş ilçesine bağlı Ortaköy'de, apartman sakinleri 56 yaşındaki Abdülgani Ay’ın evinden kötü kokular geldiğini polis ekiplerine ihbar etti.

İhbar üzerine Dereboyu Caddesi Büyük Kuyu Sokak'ta bulunan apartmana gelen polis ekipleri, eve girdiklerinde şahsın öldüğünü belirledi. Ay’ın ölü bulunduğu dairede olay yeri inceleme ekipleri detaylı çalışma başlattı.

Hayatını kaybeden Abdülgani Ay’ın cansız bedeni cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Polis ekipleri, şahsın ölüm nedenini tespit etmek için inceleme başlattı.


İHA

Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye bakın ne sürmüşler İstanbul'un göbeğinde trafikte korkunç anlar! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! SUPERHABER BAŞLATTI: KATMER TATLI MI, DEĞİL Mİ? Emekli adamı kaçırıp işkence ettiler! O anlar kamerada... DAMAK ÇATLATAN KEBAPLARA BİR DE BURADAN BAKIN…