Koskoca tribünde yalnız olan Pendikspor taraftarı gündeme oturdu!

Süper Lig'in 17 haftasında oynanan Çaykur Rizespor - Pendikspor maçında Pendiksporlu Halil Akbunar'ın golü sonrası Kırmızı-Beyazlı deplasman tribününde yer alan Metehan Mungan isimli taraftarın tek başına sevinmesi dikkat çekti. Bu ilginç an kısa sürede gündem olurken SuperHaber o taraftara ulaşmayı başardı.

This browser does not support the video element.

Süper Lig''in 17 haftasında oynanan Çaykur Rizespor -  Pendikspor maçında ilginç bir an yaşandı.

TEK BAŞINA SEVİNDİ

Pendiksporlu Halil Akbunar'ın golü sonrası Pendikspor deplasman tribününde yer alan Metahan Mungan adlı taraftarın tek başına sevindiği görüldü. O anlar kısa sürede gündem olurken SuperHaber o taraftara ulaşmayı başardı.

''20-30 ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ KORUDU BENİ''

- Sizi deplasman tribününde kaç polis korudu?

- 20-30 özel güvenlik vardı yelekli.

- Gol sevinci yaşarken karşı taraftardan çekindi mi?

- Gol olunca o an içimden ne geldiyse öyle sevindim. Ne yaptığımı sonra videoda izledim.
Rizedeyiz diye korkmadım çekinmedim.

- Karşı takım taraftarı sana nasıl tepki verdi?

- Laf attılar, ben hiç oralı olmadım. Bizimkiler çok destek oldu. Kişisel yazdılar, sahip çıktılar.
Sosyal medya tepkileri için tek olduğumdan ses getirdi tabi o açıdan güzel. Aynı zamanda inşallah bir farkındalık olurda insanlar yaşadığı çevrenin semtinin takımını tutar rekabet ortamı gelişir futbolun renkleri çoğalır diye umut ediyorum

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü! Fenerbahçeli oyunculardan derbi sonrası küfürlü sevinç! 'GAZİANTEPSPOR ÇOK İYİ, KESİN KÜME DÜŞER!' Süper Lig'de 36. haftanın VAR kayıtları açıklandı! Secdeye kapanan Cristiano Ronaldo, Müslüman mı oldu? Arda Güler meşhur gol sevincinin anlamını açıkladı!