Koronayı bahane edip devlet arazisine 'kondular!'

Koronavirüs salgını nedeniyle bazı vatandaşların yaptıkları akıllara durgunluk verdi. Pandemi sürecinde bazı vatandaşların imarı olmayan hazine, orman ve tarım arazilerine kaçak villalar yaptığı tespit edildi. Silivri Belediyesi ise o kaçak yapılardan birinin yıkımını gerçekleştirdi. Görüntülenen villalarda havuz ve park alanlarının olması dikkat çekti. Vatandaş ise yapıların nedenini, pandemi nedeniyle şehirden uzaklaşma isteğine bağladı.

Pandemi döneminde vatandaşlar şehirden uzaklaşma yolları aramaya başladı. Aile içerisinde kronik rahatsızlıkları bulunan ve şehir hayatından uzaklaşmak isteyenler bazı vatandaşların hazine, orman ve tarım arazileri üzerine kaçak villalar yaptığı tespit edildi. Silivri Belediyesi ise o yapıların yıkımını gerçekleştirdi. DHA ekibinin görüntülediği kaçak villaların havuzları ve park alanlarıyla birlikte yapıldığı dikkat çekti.

Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! "Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları