Koronavirüsün darmadağın ettiği Fransa'da kuş gribi paniği başladı!

Tüm dünya koronavirüs salgını ile boğuşurken Fransa yeni bir salgın ile karşı karşıya... Avrupa'nın koronavirüs salgınından en fazla etkilenen ülkelerden biri olan Fransa'da bir kentte kuş gribi vakaları hızla artıyor. Daha önce bir kentte kuş gribi nedeniyle yüzlerce tavuğun itlaf edildiği ülkede salgının yayılmaması için yeni tedbirler alındı.

Koronavirüs salgınından en fazla etkilenen Avrupa ülkelerinden biri olan Fransa'da yeni salgın paniği yaşanıyor.Tarım Bakanlığının, Ulusal Sağlık Güvenliği Dairesine (Anses) dayandırdığı açıklamada kuş gribi nedeniyle yüzlerce tavuğun itlaf edildiği Korsika Adası'ndan sonra Yvelines kentindeki bir tavuk çiftliğinde de vakalar tespit edildiği belirtildi.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... 2 Mayıs 2024 tarihli akademik kadro ilanları yayınlandı! 2 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu