Koronavirüsü yaşarken herkesi şaşırtan olay! Cenazesinden 1 ay sonra evine döndü

Sri Lanka'nın Colombo şehrinin Athurugiriya banliyösünde yaşayan Dandiris Perera isimli bir adamın bölgede gerçekleşen bir kaza nedeniyle öldüğü düşünülmüştü. Defnedildikten 1 ay sonra eve dönen adam herkesi şoke etti!

Sri Lanka'da Dandiris Perera isimli bir adam hayatını kaybetmiş, yakınları da cenazenin Perera'ya ait olduğunu doğrulamıştı. Olayın ardından Perera'nın ailesi cenaze töreni gerçekleştirdikten sonra cesedi defnetmişti.

Ancak Muthuhena bölgesinin Meegoda muhitinde yaşayan Dandiris Perera, dün evine dönerek köyündeki herkesi şaşkına uğrattı. İş nedeniyle 4 Şubat'ta evinden ayrılan Perera, sürpriz biçimde ortaya çıkana kadar koronavirüs tehdidi yüzünden uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle evine dönemediğini belirtti.

Dandiris Perera, "Eve geldiğimde herkes şaşkına dönmüştü. Onlara olanları anlatmak için polisle gelmem gerekiyordu. Kendi mezarını gören ilk kişi olabilirim" dedi. Karmaşıklığın nasıl ortaya çıktığı bilinmezliğini korusa da, Dandiris'in yerine gömülen kişinin kim olduğuna yönelik araştırma başladı.

Süper Loto sonuçları 28 Nisan 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları 1 Mayıs 2024! 5+1 Şans Topu sonuçları! Altın fiyatlarında son durum! Düşüş devam ediyor
Sonraki Haber