Koronavirüsü geçirenler dikkat! 2 ay sonra ortaya çıkıyor...

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla ilgili her geçen gün farklı bir bilgi oraya çıkıyor. Son olarak da koronavirüs geçiren kimi hastaların 2 ay sonra saçlarının ciddi şekilde döküldüğü ortaya çıktı. Virüsü atlatan her 5 kişiden 1'inde ciddi deri problemlerinin de yaşandığını belirten uzmanlar vatandaşları uyardı.

Konya'da, Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Arzu Ataseven, bazı koronavirüs hastalarında saç dökülmesi görüldüğünü belirterek, "Özellikle son zamanlarda hızlı artış var bu konuda. Her iki cinste de saç dökülmeleri mevcut ama erkeklerde daha yoğun" dedi.

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Fenerbahçe'de ilk ayrılık Sebastian Szymanski! Korktuğu başına geldi İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı!