Koronavirüsü atlatan Hadise anksiyeteye yakalandı!

Paylaşımları ve açıklamalarıyla dikkat çeken şarkıcı Hadise, 'Çok yakında' notu ile yayınladığı pozlarıyla sosyal medyayı yine salladı. Sık sık makyajsız doğal görünümünü sosyal medya hesabından paylaşan güzel şarkıcıdan, "Sen gerçek sensen güzelsin" pozu geldi. Bir markanın reklam yüzü olduğu bilinen Hadise, mor mini elbisesiyle nefesleri kesti. Öte yandan ‘O Ses Türkiye’nin kamera arkasını vlog çeken yıldız isim, koronayı atlattıktan sonra anksiyeteye (kaygı bozukluğu) yakalandığını açıkladı.

Geçtiğimiz aylarda Kovid-19'a yakalanan Hadise, evinde gördüğü tedavi sonucu hastalığı atlatmayı başarmıştı. Ünlü şarkıcı, korona sebebiyle kendisinde başka bir hastalığın da ortaya çıktığını belirtti.

''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Eyvah! Fenerbahçe'ye Kim Min-Jae'den sonra bir ağır darbe daha geliyor 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak"