Koronavirüste iki büyük tehlike

Türkiye'de koronavirüs salgınında vaka sayısındaki düşüş sürüyor. Yaklaşan Kurban Bayramı'nın bu sayıyı artıracağı yönünde endişeler bulunsa da Bilim Kurulu üyeleri tavsiyeleriyle bunu en aza indirmeye çalışıyor. Dünyada virüsün yayılma hızının düşmediğine dikkat çeken Toplum Bilimleri Kurulu üyesi Prof.Dr Mustafa Necmi İlhan da "Sınırlarımız açık olduğu müddetçe her zaman Kovid-19 riski olacaktır." uyarısında bulundu. İşte son gelişmeler...

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19), salgınında vaka sayıları 33 günün ardından yeniden binli rakamların altına inerken, Bilim Kurulu üyeleri yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşları uyardı.

Milliyet’e konuşan Ankara Şehir Hastanesi yoğun bakım sorumlusu ve Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Sema Kultufan Turan, eylül ve ekim aylarının Kovid-19 açısından çok kritik olduğunu belirtti.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!