Koronavirüsle ilgili sevindiren açıklama! Yaz aylarında hızı azalabilir...

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile ilgili yaz aylarının başlamasıyla birlikte sevindiren bir araştırma yapıldı. "Scientific Reports" dergisinde yayımlanan araştırmaya göre sıcak havanın etkin olduğu bölgelerde yeni tip koronavirüs daha az yayılıyor.

Sonuçları "Scientific Reports" dergisinde yayınlanan araştırmada, uzmanlar, ülkelerin coğrafi konumu nedeniyle değişkenlik gösteren sıcaklık, güneşlenme süresi ve nem oranı gibi faktörleri dikkate alarak koronavirüs araştırması yaptı. Yapılan araştırma sonucunda ekvator çizgisinden uzaklaşıldığında her 1 derecelik enlem artışında milyon kişi başına koronavirüs vaka sayısında yüzde 4,3'lük yükseliş olduğu sonucuna varıldı.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!