Koronavirüse yakalanan Merve Özbey'den sevenlerini üzen haber! İşte son sağlık durumu

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan ve evinde karantinada olan 33 yaşındaki şarkıcı Merve Özbey, hastalığı ağır geçirdiğini duyurarak son sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Instagram hesabından yayınladığı bir video ile takipçilerine seslenen genç popçu ve bir çocuk annesi Özbey, takipçilerini 'çok dikkatli olun, vaka sayısı çok fazla' diye uyardı.

This browser does not support the video element.

2020 yılında iş adamı Kenan Koçak ile evlenen ve geçtiğimiz yılın ilk aylarında ise kızı Elif Özüm'ü kucağına alarak ilk kez anne olmanın sevincini ve heyecanını yaşayan 33 yaşındaki ünlü şarkıcı Merve Özbey'in koronavirüs testi pozitif çıktı.


1,6 milyon takipçili Instagram hesabından son sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulunan Özbey şunları söyledi:

''Herkese merhabalar. Bugün, düne göre bir tık daha iyiyim. Merak eden, arayan, soran çok olmuş. Çok teşekkür ederim. Benimkisi biraz ağır seyrediyor. Halsizliğim ve eklem ağrılarım çok fazlaydı. Sabah kalkınca daha kötü hissediyorum kendimi. İşin en can sıkıcı yanı Elif'le temas haline olamamam... Biz de böyle vakit geçirmeye çalışıyoruz. Çok dikkatli olun, çok fazla vaka var. Ben çift aşılı olmama rağmen koronavirüse yakalandım. Kimisi hafif belirtilerle atlatıyor ama benimkisi biraz ağır geçiyor. Telefonlara da o yüzden çok fazla cevap veremiyorum. Arayan soran herkese çok teşekkür ederim. İnşallah çok daha iyi günlerde buluşacağız.''

 

Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli ile birlikte 'Piyanist 2' adını verdikleri albüm için kamera karşısına geçmeye hazırlanan ünlü pop şarkıcısı Merve Özbey, albümün klip çekimlerine de ara vermek zorunda kaldı.

Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır'ı ölümünün 20. yılında andı Taner Tolga Tarlacı cezaevinde: Yasin Obuz'a seslendi! Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları G.Saray'a küfür etti Yaşar Alptekin camide vaaz vermeye başladı İlk cinsel deneyimini anlatan oyuncunun normalleştirilmesine tepki! İşte Burak Özçivit'in ödül gecesine damga vuran Gazze açıklaması!