Koronavirüse yakalanan Ahmet Kural'dan sağlık durumu hakkında açıklama

Son olarak TRT1'de yayınlanan 'Kıbrıs Zafere Doğru' dizisinde canlandırdığı 'Kemal' karakteriyle izleyici karşısına çıkan 39 yaşındaki oyuncu Ahmet Kural'ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Kural, sağlık durumuyla ilgili Instagram hesabından açıklama yaptı.

Oyuncu Ahmet Kural koronavirüse yakalandı. Ünlü oyuncu kötü haberi 1,2 milyon takipçili Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımla duyurdu.

Üç yıldır aşk yaşadığı avukat Çağla Gizem Çelik ile evlenmeye hazırlanan Kural, yaptığı paylaşımda sağlık durumu hakkında da takipçilerini bilgilendirdi. Evinde karantinada olduğu öğrenilen ünlü oyuncu paylaşımında, ''Covid-19 testim pozitif çıktı. Karantina sürem başladı. Genel sağlık durumum iyi'' ifadelerine yer verdi.

"İşler Güçler", "Kardeş Payı", "Düğün Dernek", "Ailecek Şaşkınız" gibi rol aldığı yapımlarla dikkatleri üzerine çeken Arda Kural'a hayranlarından ve takipçilerinden 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.

Borsa günü rekorlarla tamamladı! İşte en çok kazandıran hisseler... Beşiktaş'ta yıldız oyuncu kritik karşılaşmada yok O bölge ve illerde kuvvetli sağanak nedeniyle tedbirinizi alın...
Sonraki Haber