Koronavirüse yakalanan 20 aylık bebek hayatını kaybetti!

Batman’da annesi ile birlikte koronavirüse yakalanan 20 aylık Betül Ayla Acar, 18 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

This browser does not support the video element.

Batman’da ikamet eden öğretmen Fatma Acar, 20 aylık kızı Betül Ayla Acar ile birlikte koronavirüse yakalandı. Fatma Acar koronavirüsü yenmeyi başarırken, 20 aylık kızı Betül Ayla Acar durumu ağırlaşınca Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

HAYATINI KAYBETTİ

Entübe edilen Betül Ayla, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastane morgundan cansız bedeni alının küçük kız, Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. Ayrıca Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Covid-19 teşhisi konulan iki bebeğin daha tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Sevgi, iyilik ve umut dolu mücadelesiyle LÖSEV 25 yaşında "Su içmek kanser yapar" diyen Doktor Gürkan Kubilay nedenini açıkladı Uzman isim uyardı: "Dolgu, burun ameliyatından daha tehlikeli" Büyüyen karnı için doktora gitti, karnından 7,5 kilo kitle çıktı! Erkekler dikkat! Uzman uyardı: 50 yaşından itibaren bu test yaptırılmalı Kilosu 100 bin TL'den alıcı buluyor