Koronavirüs salgınının yeni merkezi çıplaklar kampı!

Koronavirüs salgını dünyada hızla yayılmaya devam ediyor. Daha pek çok ülke henüz pandeminin ilk dalgasını bile kontrol altına alamamışken ikinci dalga çoktan yayılmaya başladı bile. Bu ülkelerden biri de Fransa... Ülkenin Akdeniz'e kıyısı olan kentin her noktasında kıyafetsiz dolaşabilmek yasal. Eş değiştirme partileriyle ünlü olan nüdist merkezi kentte yazları nüfus 40 bine kadar çıkıyor ve dünyada en kalabalık nüdist topluluğunun yaşadığı yer olarak görülüyor.

Avrupa'daki pek çok ülkede ikinci virüs dalgası paniği yaşanıyor. Koronavirüs vakalarında patlama yaşanırken, yetkililer ikinci dalga konusunda uyarı üstüne uyarıda bulunuyor.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları