Koronavirüs işte böyle yayılıyor

Koronavirüs salgınına karşı alınması gereken önlemleri sosyal medya hesabından sık sık paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bu kez videolu uyarıda bulundu. Bakan Koca, paylaştığı videoda koronavirüsün akciğerlerde nasıl yayıldığını gösterdi.

This browser does not support the video element.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı üzerinden koronavirüsün akciğerlerde nasıl yayıldığını gösteren bir video mesaj paylaştı.

Bakan Koca paylaşımında; "COVİD-19, viral enfeksiyondur. AKCİĞERLERDE, zatürre dediğimiz şiddetli iltihaplanma olur. İltihaplanma kana yeteri kadar oksijen taşınmasını ve karbondioksitin atılmasını önler. Bu sebeple NEFES ALMAK çok güçleşir. Covid-19 zor bir hastalıktır. Riske karşı tedbir alın." ifadeleriyle vatandaşları tedbirli olmaları konusunda bir kez daha uyardı.

İşte o paylaşım:

İşçi maaşlarını ödeyemeyen belediye başkanından şok hareket Erdal Beşikçioğlu'ndan Melek Mosso karşısında dans "Sen kime parmak sallıyorsun..." YERLİKAYA NEDEN ‘FETÖVARİ’ DEDİ? FETÖ'nün boşalttığı devlet kadrolarını tarikat/cemaatler işgal ediyor! Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi!