Koronavirüs aşısı olmak istemeyenlere kötü haber: Yaptırmayana para cezası gündemde!

Koronavirüs salgını tüm dünyada etkisini gösterirken virüsle mücadele için aşı çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Fakan Türkiye genelinde yapılan araştırmalar, toplumun belirli bir kesiminin aşı konusunda hala tereddüt yaşadığını gösteriyor. Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren milletvekillerinden ise çarpıcı bir öneri geldi; MHP'li Sefer Aycan, "Maske takmayana ceza uygulandığı gibi, aşı yaptırmayana da ceza uygulanabilir." açıklamasında bulundu.

Türkiye çapında son hız devam eden aşı çalışmaları, ne yazık ki kimi vatandaşlarının randevularınn gelmesine rağmen aşı yaptırmaması ileride büyük sorunlar doğurabilir. Yetkili isimlerin "Herkes aşı olana kadar hiç birimiz güvende değiliz" açıklamalarına rağmen toplumun sadece yüzde 38'i aşıya güveniyor.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!