Koronada rahatlama nasıl olacak?

Koronavirüse karşı alınan tedbirlerin sonuç vermesi ile birlikte kısıtlamaların ne zaman kalkacağı tartışılmaya başlandı. Kovid-19'a karşı alınan sokağa çıkma yasağı, düğünlerin ve eğlencelerin engellenmesi, belirlenen yaş aralığındaki kişilerin günün belli saatlerinde dışarıya çıkabilmesi gibi kısıtlamaların kaldırılması bekleniyor.

Koronavirüs kontrol altına almak için uygulanan tedbirler son günlerde vakalarda bir artış gözlense de genel anlamda sonuç veriyor. Birçok ilde vaka sayılarında ciddi düşüşler var. Buna bağlı ölüm sayılarında da düşüş yaşanıyor. Hatta bazı yerleşim yerlerinde tek bir vaka dahi görülmediği bilgisi ajans haberlerinde bildiriliyor. İşte bu durum normalleşme ile ilgili umut veriyor.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor!