Korona taramasında yılan paniği

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde birliklerine gidecek er ve erbaşlara yönelik koronavirüs taraması devam ediyor. Bugünkü tarama sırasında yanlarından geçen yılanı gören sağlık görevlileri paniğe kapıldı. 1 metre boyundaki yılan etkisiz hale getirilirken, zehirli olup olmadığı öğrenilemedi.

This browser does not support the video element.

İslahiye ilçe merkezindeki  bir okulun bahçesine kurulan çadırda, askere alınacak olan er ve erbaşlardan korona virüs testi için numune alan ekipler, bir anda kendilerine doğru gelen yılanı görünce kısa süreli panik yaşadı.

Yılan, sağlık çalışanlarının müdahalesi ile etkisiz hale getirildi. Yaklaşık 1 metre boyundaki yılanın zehirli olup olmadığı ise öğrenilemedi.

Ekipte yer alan doktorlar, "Covid 19 testi yaparken arkadaşlar burudan bir yılanın geçtiğini gördüler. Biraz tedirgin olduk. Tabi sağ olsun bazı arkadaşlar yardımcı oldu bize. Yılan etkisiz hale getirildi" diye konuştu.

Etkisiz hale getirilen yılan bahçeden uzaklaştırılarak okul görevlisi tarafından çöp kutusuna atılırken, sağlık çalışanları ise kısa süreli paniğin ardından tarama işlemine kaldıkları yerden devam etti

İHA

Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim Hatalı park canından ediyordu! Sopayla bıçakla böyle saldırdılar