Korona savaşçıları yaşadıklarını anlattı! Tek bir istekleri var...

Koronavirüs vakasının en fazla görüldüğü il olan İstanbul'da Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde koronavirüs ile savaşan sağlıkçılar, yaşadıkları süreci anlattı. Uykusuzluğun, açlığın, yorgunluğun etkilemediği sağlıkçıların vatandaşlardan tek bir isteği oldu: Evde kalın...

Tüm dünyayı saran koronavirüs salgınında en büyük görev sağlık çalışanlarına düşüyor. Doktorlardan temizlik işçilerine, hemşirelerden güvenlik görevlilerine kadar binlerce kişi hastaların tedavi edilmesi için canla başla mücadele ediyor. Türkiye’de bu alanda ön plana çıkan hastanelerden biri ise Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi. Hürriyet, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi acil servisine giderek 30 çalışanla bir araya geldi.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor!