Korona günlerinde sokakta kucak kucağa oyun!

İspanya'da bir grup genç, koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında getirilen sokağa çıkma yasağına rağmen sokakta kucak kucağa oyunlar oynadı, gençler hem kendi hem de çevredekilerin sağlığını tehlikeye attı.

This browser does not support the video element.

Madrid'te koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağına rağmen bir grup gencin sokakta oynadığı oyun sosyal medyada eleştirilerin hedefi oldu. Espoz y Mina Caddesi'nde bir 15 kişilik grup, sosyal mesafe kurallarına uymadan ve maske takmadan salgına kendilerince meydan okudu.

Sosyal medyada yayılan görüntülerde fiziksel temasın yoğunlaşması dikkat çekerken görüntülerde, grubun bir polis arabasının geçtiği sırada nasıl dağıldığı da kayda geçti. (İHA)

Terör destekçileri İsviçre'de Bayraktar TB2 maketi yaktı 6 yaşındaki oğlunu 'şişmansın' diyerek koşu bandında koşturdu! ABD polisinden Filistin destekçisi öğrencilere sert müdahale AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e tepki! Medine'yi sel vurdu: Sokaklar göle döndü Mahmud Abbas'ın tek derdi İsrail'in güvenliği!