Korona aşısı için onay tamam

Çinli Sinovac şirketinin ürettiği CoronaVac koronavirüs aşısının testlerinde ilk sonuçlar alındı, aşının yüzde 97'ye kadar başarıya ulaştığı açıklandı. CoronaVac aşısından 50 milyon dozu Türkiye'ye 3 parti halinde getiriliyor. İngiltere'de ise koronavirüsle savaşta tarihi bir adım atıldı ve geniş kapsamlı aşılama çalışması başlatıldı. ABD'den ise bütün dünyanın beklediği onay haberi geldi.

17 Kasım 2019 tarihinde tüm dünyanın kaderi değişti, ancak o gün herkesin bundan haberi yoktu. 1 buçuk milyondan fazla insanın hayatını kaybetmesine neden olan koronavirüs, “gizemli bir solunum yolu hastalığı” olarak ilk kez o tarihte kayda geçti. Ama henüz adı konulmamıştı.

İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Güncel benzin ve motorin fiyatları! 21 Mayıs 2024 benzin ne kadar? Milli Piyango sonuçları 19 Mayıs 2024! Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'in bileti kesildi! İşte yeni adresi... Dev Derbi Avrupa basınında: F.Bahçe, G.saray'ın partisini mahvetti! Gram altın düştü! İşte 21 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları