Korkutan iddia: Hindistan mutasyonu aşıyı etkisizleştiriyor!

Dünya genelinde hızla yayılan koronavirüsün mutasyonlu varyasyonları her geçen gün daha da tehlikeli boyuta ulaşıyor. Son olarak sağlık sistemi çökme noktasına gelen Hindistan'da mutasyona uğrayan varyant İstanbul'da da 5 kişide görüldü. Hint mutantı hakkında konuşan Prof. Dr. Muhammed Emin Akkoyunlu, bu varyantın bulaştırma ve öldürücülüğünün çok daha fazla olduğunu belirterek aşıyı etkisizleştirebileceğini söyledi.

Ölülerin toplu olarak yakıldığı Hindistan'da mutasyona uğrayan virüs Türkiye'de de görüldü. Koronavirüs mutasyonları hakkında açıklama yapan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Muhammed Emin Akkoyunlu, "Hindistan varyantının, kaçış proteinleri üreterek hem aşıyı hem hastalığı geçirmiş kişilerin bağışıklığını etkisizleştirebileceğinden şüpheleniyoruz" dedi.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı "Beşiktaş maçını kazanamasa Okan Buruk kovulacaktı! Alman gelecekti"