Korkunç olay: Havlayan köpekten korkup yola sıçradı, hızla gelen kamyona çarptı!

Büyükçekmece'de Ekrem Binak isimli bir genç, kaldırımda yürüdüğü sırada köpeğin havlamasından korkunca feci bir olay başına geldi. Yoldaki köpeğin bir anda havlamasından korkup yola atlayan adama caddede hızla seyreden bir kamyon feci şekilde çarptı. Olay sonrası ağır yaralanan Binak'ın korku dolu o kaza anları kameraya saniye saniye yansıdı.

This browser does not support the video element.

İstanbul Büyükçekmece'de önceki gün akşam saatlerinde korku dolu anlar yaşandı.

KÖPEKTEN KORKUP YOLA ATLADI

Edinilen bilgilere göre Ekrem Binak, kaldırımda yürürken bir köpeğin yanında havlamasıyla korkup yola atladı. Bu sırada yoldan geçen kamyon Binak’a çarptı. Binak ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarıyla ile gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası kamyon sürücüsü gözaltına alındı. Sürücü gözaltına alındı. İfadesinin ardından bırakıldı.

KAZA ANI KAMERADA

Yaşanan feci olay anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Binak’ın yolda yürürken köpeğin havlayarak üstüne gelmesi ve sonrasında ise yola atlaması görülüyor. Görüntülerin devamında ise Binak’a kamyonun çarpması yer alıyor.

Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim