Korku dolu anlar: Motosikletten fırladı, minibüsün üstüne düştü

Amasya'da meydana gelen korkunç kazada bir motosiklet sürücüsü, kavşağın ortasından karşıya doğru hareket eden minibüsle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle hızla havalanan motosiklet yolcusu minibüsün üstüne düştü. Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan feci kaza sonrası motosiklette yolcu olarak bulunan kişi hayatını kaybetti.

This browser does not support the video element.

Amasya'da 30 yaşındaki Çağrı Keskin'in kullandığı motosiklet, mobilyacılar sitesi önündeki kavşağın ortasından karşıya doğru hareket eden 58 yaşındaki Hayati Hıcın yönetimindeki minibüsle çarpıştı.

MOTOSİKLET YOLCUSU HAYATINI KAYBETTİ

Sürücü Keskin’in yere düştüğü motosiklette yolcu olarak bulunan 29 yaşındaki İlker Eker çarpmanın etkisiyle minibüsün üzerine uçtu. Yaralılar 112 acil sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan Keskin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ayağında kırık tespit edilen Eker ile minibüs sürücüsü tedavi altına alındı.

"MOTOR SÜRÜCÜSÜ YERDE YATIYORDU, DURUM ÇOK KÖTÜYDÜ"

Kaza sonrası yaralıların yardımına koşan vatandaşlardan Erdal Karaköse, “Çarpışmanın etkisiyle motordaki şahıs minibüsün üstüne fırladı. Motor sürücüsü ise yerde yatıyordu. Durumları çok kötüydü” diye konuştu.

Polis ekiplerinin inceleme yaptığı kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim Hatalı park canından ediyordu! Sopayla bıçakla böyle saldırdılar İstanbul'da dolunay Çamlıca Kulesi ile görüntülendi