Korkmaz Karaca, SBK'nın aracını kullandığını doğruladı

Sezgin Baran Korkmaz ile "Sadece hemşeriyiz" diyen Korkmaz Karaca, Korkmaz'a ait lüks otomobili kullandığını kabul etti.

This browser does not support the video element.

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca, Sezgin Baran Korkmaz’ın verdiği lüks otomobili kullandığını kabul etti.

Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca’nın gündemdeki iddiayı doğruladığını söyledi. KRT TV’de katıldığı canlı yayında Korkmaz Karaca ile görüştüğünü belirten Saygı Öztürk, Karaca’nın SBK’dan aldığı aracı 2-3 ay kullandığını ifade etti.

Korkmaz Karaca’nın İstanbul’da bulunduğu sırada aracı kaza yapınca Sezgin Baran Korkmaz’ın bu aracını kullandığı daha sonra aracı tamirden çıkınca şoförü aracılığıyla iade ettiği belirtildi.

ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı!