Kopenhag'ın kalecisinden Galatasaraylı taraftarları kızdıracak Fenerbahçe göndermesi!

Galatasaray Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında evinde Kopenhag ile karşı karşıya geliyor. Kopenhag'ın Polonyalı kalecisi Kamil Grabara, maçtan ortalığı karıştıracak bir Fenerbahçe göndermesi yaptı.

Galatasaray'ın bu akşam RAMS Park'ta karşı karşıya geleceği Kopenhag'ın Polonyalı kalecisi Kamil Grabara, Fenerbahçe göndermesiyle maç öncesinde Galatasaraylıları kızdırmanın peşinde.

"ATMOSFERE ALIŞKINIZ"

Polonyalı kaleci Grabara, RAMS Park'taki atmosfer ile ilgili sorulara şöyle yanıt verdi:

"İlk kez böyle bir takıma karşı ve ilk kez böyle bir atmosferde oynamayacağız. Bu tarz atmosferlere alışığız. Şampiyonlar Ligi’nde de daha önceden deneyimlerimiz olduğu için sonuç olarak taraftarlar değil bizler oyunu sergileyeceğiz. O yüzden çok fazla etkileneceğimizi düşünmüyorum" açıklamasını yaptı.

Sarı-kırmızılıların deneyimli file bekçisi Muslera’nın çok iyi bir kaleci olduğunu söyleyen Grabara, "Bu karşılaşmada karşı takımın kalecisinden çok kendime odaklanmak istiyorum. Doğru konuşmak gerekirse Muslera çok iyi bir seviyede şu anda. Güzel oynuyor"

"FENERBAHÇE TARAFTARI DAHA İYİ"

"İlk kez böyle bir atmosferde oynamayacağız, biz bunlara alışığız. Sonuçta taraftar oynamıyor, biz oynuyoruz. Bir akadaşımdan Fenerbahçe taraftarının daha iyi olduğunu duydum"

Dışişleri Bakan Yardımcılığı'na atanan Burhanettin Duran kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayşe Berrin Ekinci kimdir?
Sonraki Haber