Köpeğin boğazını kesip bıraktılar! Belediye Meclis Üyesi kurtardı

Gaziantep’te bir mesire alanında boğazı ve boynu kesilmiş halde bulunan sokak köpeği Belediye Meclis Üyesi Veli Aydemir'in dikkatini çekti. Yaralı köpeğe tampon yapan Aydemir, veteriner arkadaşını arayarak yardım istedi. Köpek yapılan müdahale ile hayata tutundu.

This browser does not support the video element.

Gaziantep'in Nizip ilçesine bağlı Karpuzatan mesire alanında boynu ve boğazı kesilmiş bir köpek bulundu.

Akşam saatlerinde mesire alanına giden Belediye Meclis Üyesi Veli Aydemir, yanına yaklaşan köpeğin yaralı olduğunu görünce müdahale etti.

Kesinin olduğu bölgeye tampon uygulayan Aydemir, sonra veteriner olan arkadaşı Hüseyin Nezir Alkurt'u arayarak yardım istedi. Boğazının ve boynunun kesildiği anlaşılan köpek yapılan müdahale ile hayata tutundu.

Karşı karşıya kaldığı olaydan dolayı üzüntülü olduğunu belirten Aydemir, hayvana zarar veren kişi ve kişilerin bir an önce bulunup cezalandırılmasını istedi.

İHA

Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı Yolda yürüyen kadına kafa attı! Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıktı! Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor!